Yllka Gashi

EDIT
 3     3
Yllka Gashi
Photo Credit: reni23
Age: 34
Height: Height unknown
Nationality: Kosovar
Claim to Fame: Familja Moderne
Yllka Gashi lindi më 30 gusht 1982 në Prishtinë. Është aktore e mirënjohur Kosovare e diplomuar në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës. Për opinionin e gjerë njihet sidomos për angazhimin e saj në serialin Familja Moderne që jepët ne RTK, përkatësisht me rolin e saj Zana, me të cilin gëzon një famë të madhe publike. Ajo ka luajtur po ashtu edhe në shumë filma të tjerë të zhanreve të ndryshme, duke u prezantuar me shumë suksese, prandaj është aktore shumë e kërkuar dhe e pëlqyer posaqërisht për publikun kosovar. Në vitin 2004 ka marrë cmimin për aktoren më të mirë në Festivalin për Teatër "Setkani/Encounter" në Çeki. Është motra e vogël e këngëtares Donika Gashi.

Contents

From this profile you will find 188 photos, 1 magazine, 15 lists, 3 film credits, and key facts about Yllka Gashi!

Related Lists

Yllka Gashi is a member of the following lists: 1982 births, Kosovar actors, Celebrities born on August 30, Christian celebrities, Celebrities with star sign: Virgo, Celebrities who are 34 years old, Female celebrities, Celebrities born in August 1982, Celebrities with name starting with Y and Celebrities with last name: Gashi.

Need more information? Read more about Yllka Gashi »

Looking for another profile? View all items tagged Yllka Gashi »

Filmography

3 Credits »
2011 Lena dhe Unë Lena
2009 Mesazhi Rina
2005 Kukumi Zarifja

Lists

15 Lists »
Yllka Gashi appears in the following lists:

FamousFix content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information

Top Contributors

See All »
Thank you to the following people for keeping this profile up-to-date.
Gresa88 Gresa88 257 points
RnRchick RnRchick 15 points
reni23 reni23 14 points
breakingb breakingb 3 points
Seegurke Seegurke 1 point
Would you like to contribute? Register »

Popularity

Quick Links


Desktop | Mobile
This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.17 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2017, FamousFix